Nieuws

Efteling Express

De Efteling is iedere dag goed bereikbaar met het OV

Laatste update: maandag 2 september 2019 14:15

Dagje naar de Efteling? Reis dan snel en gemakkelijk met het OV en maak gebruik van de Efteling Express. Ieder weekend en in de Nederlandse en Belgische schoolvakanties een bus zonder tussenstops naar de Efteling. De Efteling Express rijdt regelmatig vanuit Tilburg en 's Hertogenbosch. 

Tickets Efteling Express

OV-chipkaart & Ritkaarten

Met de Efteling Express reis je natuurlijk gewoon met je OV-chipkaart. Heb je deze niet dan is er ook een ritkaart (€ 4,24) of dalurendagkaart (€ 6,63) bij de chauffeur te koop. Dit kan alleen worden betaald met pin.

Combitickets vervoer en entree Efteling

Wil je het je helemaal gemakkelijk maken. Maar dan gebruik van een combiticket voor busvervoer inclusief entree tot de Efteling voor slechts € 42,-. In de spoordeelwinkel van NS koop je voor slechts € 45,- een combi-ticket Trein + Bus + Entree Efteling!

Naar de Efteling met het OV

De Efteling is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Je kunt met de trein naar station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze stations rijden de buslijnen 300, 301, 800 en 801 maar liefst 6x per uur naar de Efteling.

Overnacht je in het Efteling Hotel? Bussen 300 en 301 stoppen vlakbij. Stap uit bij bushalte Horst. Bosrijkgasten kunnen buslijn 300, 301, 800 en 801 naar de hoofdentree van de Efteling nemen; vandaaruit is het een paar minuten lopen naar Efteling Bosrijk.

Aansluiting op de Intercitytrein

De Efteling Express is voor iedereen toegankelijk, of je nu uit Tilburg of 's-Hertogenbosch komt of uit de rest van Nederland of België. De busreis is goed te combineren met o.a. de Intercitytrein die een directe verbinding biedt tussen Amsterdam, Rotterdam, Breda, Antwerpen, Mechelen en Brussel.

Beeld: de Efteling & Arriva

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)